Kwekerijen Optimale omstandigheden

Sensoren binnen de kassen en machines produceren veel nuttige data. Zo kunt u niet alleen overzichtelijk monitoren wat de huidige status is, maar ook historische trends vergelijken en de invloed daarvan op de oogst. Ook maakt business intelligence het makkelijk om de vele producten, leveranciers en klanten te onderhouden. Daarmee heeft u altijd de juiste focus op het juiste product om de winst te maximaliseren.

Mogelijkheden

Gebruik technologie

Verbind alle IoT systemen, integreer sensoren. Maak het mogelijk om de verschillende systemen te monitoren en te vergelijken, de temperatuur in dezelfde grafiek als de oogst of verkoopcijfers? Dat kan!

Voorspel de toekomst

Makelijk interpreteerbare analyses gebouwd op complexe statistische modellen. Voorspelling over de voorraad en verkoop kunnen u erg helpen.

Integreer de data

Operations center met een constante datastroom van alle objecten. Waarschuwingen in real-time wanneer kritieke waardes overschreden worden. Maak het mogelijk om tijdelijk te kunnen sturen.

Big data, big insight

Productieketens produceren grote hoeveelheden aan data waar conventionele methodes niet meer aan voldoen. Met big data analytics maakt u de informatiestroom nuttig.

Centraliseer data

Verbinden en aansluiten van verschillende systemen om de data op één plek te weergeven. Wij maken toegankelijke en intuïtieve overzichten die u kunt delen met personeel, klanten of leveranciers.

Automatiseer data pipelines

Door backoffice taken te automatiseren kunt u veel last en kosten besparen. Automatisering is mogelijk voor onder andere data-invoer, offertes, revenue management of prijssuggesties.

Verhalen

Aggregatie data

De kassen van Hans zijn vol met sensoren, deze produceren een grote hoeveelheid aan data maar worden weinig gebruikt. Door uit de constante data stroom de gemiddelden, minimum en maximum per dag te halen kunnen de waardes inzichten verschaffen. De cijfers worden nu door Hans gebruikt om de oogsten te vergelijken.

PowerBI Videos

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk ons proces.

SolvX

Empowering data-driven decisions.

Bedrijfsinformatie

  • SolvX B.V.
  • Hofplein 20
    3032 AC, Rotterdam
  • Klik om te weergeven

  • KVK: 81712324
  • info@solvx.nl

© 2021 SolvX, alle rechten voorbehouden.