WarehousingVerhoog efficiëntie met BI

Veel producten, veel bestemmingen, veel gegevens, ideaal voor business intelligence. Behoud het overzicht en deel de dashboards met klanten en leveranciers. Zo heeft iedereen een uitstekende grip op de voorraad. Bij geautomatiseerde warehouses is het ook mogelijk om alle IoT apparaten en robots aan te sluiten op een algemeen overzicht.

Mogelijkheden

Toegankelijk overzicht

Wij verbinden en sluiten verschillende systemen aan om data op één plek te weergeven. Zo heeft u dashboards met uitgebreide informatie op regio, klant en product niveau.

Monitor de data

Waarschuwingen in real-time wanneer kritieke waardes overschreden worden. Maak het mogelijk om tijdelijk te kunnen sturen.

Voorspel voorraad en verkoop

Makelijk interpreteerbare analyses gebouwd op complexe statistische modellen. Laat de verkoopcijfers of voorraden voorspellen.

Optimale controle over voorraad

Met kruiselingse controle tussen verschillende systemen behoudt u niet alleen het overzicht maar weet u ook dat alles klopt.

Informeer business partners

Faciliteer een verticale integratie door uw dashboards met klanten en leveranciers te delen.

Automatiseer data pipelines

Geautomatiseerde data-invoer en administratie verminderen de kosten en lasten van de back-office.

Verhalen

Kruiselingse controle

Als manager bij een warenhuis wil Annouk haar voorraad in goede banen leiden. Daarom kiest ze voor drievoudige controle, de voorraad wordt door 2 systemen bij binnenkomst en bij het verlaten van het warenhuis gecontroleerd. Bovendien vinden er nog willekeurige controles tussendoor plaats. De uitkomst is niet alleen een voltallig overzicht maar ook wordt Annouk onmiddelijk gewaarschuwd wanneer de controles niet overeenkomen. Zo kunnen problemen ter plekke opgelost worden.

PowerBI Videos

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk ons proces.

SolvX

Empowering data-driven decisions.

Bedrijfsinformatie

  • SolvX B.V.
  • Hofplein 20
    3032 AC, Rotterdam
  • Klik om te weergeven

  • KVK: 81712324
  • info@solvx.nl

© 2021 SolvX, alle rechten voorbehouden.