Ons proces dat u volledig ontzorgt

U bent bij ons in goede handen. Onze tevredenheidsgarantie , gestructureerde werkmethode en een vooraf bepaalde prijs zorgen dat u altijd weet wat u krijgt.

Eenvoudig en transparant

Wij beginnen altijd met een onderzoek, waarin de systemen en benodigdheden in kaart gebracht worden. Op basis van het onderzoek krijgt u een offerte. Hier hebben wij zoveel vertrouwen in dat u het onderzoek alleen hoeft te betalen bij het accepteren van de offerte. Vervolgens zorgen wij voor transparantie door middel van de Agile methode.

Onderzoek

Wanneer u ons contacteert plannen wij de eerste afspraak in. Tijdens deze afspraak kijkt een consultant samen met u naar de huidige stand van zaken. Uw systemen en wensen brengen wij in kaart en geven u na verloop het document met onze aanbevelingen. U heeft dan een handig document met een gestructureerd overzicht van uw situatie, uw mogelijkheden en uw unieke kansen. Het onderzoek betaalt u slechts als u met de bijgeleverde offerte akkoord gaat.

Agile methode

De agile methode is een manier van werken waarbij in zogenaamde sprints gewerkt wordt. Deze sprints zijn vaak 1 à 2 weken en eindigen altijd met uw feedback. Zo krijgt u alle ruimte om het project te sturen en behoudt u het overzicht. De agile methode is daarom ook een van de beste manieren om uw tevredenheid te garanderen.

Nazorg

Het is niet alleen erg belangrijk voor ons dat u tevreden bent met de geleverde systemen, maar ook tevreden blijft. Optioneel sluiten wij een SLA (Service Level Agreement) waarin garanties en voorwaarden staan waaraan wij zullen voldoen.

Bekijk de tevredenheidsgarantie en onze tarieven

Onze toolset

Wij streven ernaar om altijd met de best passende oplossing voor u te komen. Daarom beschikken wij over een uitgebreid arsenaal aan cutting-edge oplossingen, kennis en ervaring.

 • Deep learning / machine learning

  Met de juiste data is het mogelijk om predictive modelling uit te voeren op basis van DL en ML. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste vooruitgangen binnen de wetenschap waardoor u altijd de beste technieken beschikbaar heeft.

 • 10+ programmeertalen, 50+ frameworks

  Onze ervaring spant over meer dan 10 programmeertalen en 50 frameworks. Zo zijn wij niet gelimiteerd aan specifieke omstandigheden en kunnen wij werken met de technologie waar uw organisatie gebruik van maakt. Alle gangbare talen van C#, SQL en javascript tot nieuwere talen zoals Rust beheersen wij.

 • Statistische methoden en technieken

  Met een sterk wetenschappelijk fundament kunnen problemen structureel benaderd en opgelost worden. Statistische methoden en technieken spelen daarbij een grote rol en kunnen tot verassende inzichten leiden. Denk aan automatische verkoopvoorspellingen of budgettering.

 • Business intelligence

  PowerBI, Tableau of een custom oplossing? U zegt het wij implementeren het. Business intelligence maakt data en analyses toegankelijk voor zowel uw gehele organisatie als uw klanten. Wij werken met alle marktleiders samen om

SolvX

Empowering data-driven decisions.

Bedrijfsinformatie

 • SolvX B.V.
 • Hofplein 20
  3032 AC, Rotterdam
 • Klik om te weergeven

 • KVK: 81712324
 • info@solvx.nl

© 2021 SolvX, alle rechten voorbehouden.